R.I.P

På min vänstra arm så växte det ett ca lillfinger långt hårstrå. Den var min precious och hade en blond färg. Förra veckan så råkade jag rycka bort den när jag tittade på tv. Jag fick panik! För innan så hade jag gått runt med ångest och tänkt: "Jag får inte rycka bort den, den ger tur! Om jag rycker bort den så får jag otur! Jag vill se hur lång den blir".
Jag förstörde allt genom att råka rycka bort den. Tänkte nästan klistra in den i min dagbok som ett tecken på lycka men nu har jag tappat bort den. Vad ska jag ta mig till utan den? Den var min talisman och lyckoklöver.
Mitt fina hårstrå! Cp hårstrå!
Min värld kommer att rasa samman utan den.
Min kropp kommer inte att vara sig själv utan den.
Vila i frid var du än är. På mattan, golvet, i dammsugaren, papperskorgen eller på tangentbordet.

KOM !

image281

I FREDAGS VAR DET PHILLE, IDAG VAR DET KLASSE.

image280Det är alltid kul att få se en kändis nuna på jobbet. Det känns så, upplyftande. Haha nä, men det piggar upp faktiskt. 
Ibland skäms jag över att ha fula bilder i min blogg.

JÄVLA.

Jag visste att det skulle komma. Nu känner jag mig helt kluven till allt. DÖ HJÄRNA DÖ!

JAG VILL TACKA TOVE.

För tipset om: "Hur ska man ta bort alla freakin noppor på favorit kjolen?"
-Jo, ta en rakhyvel och raka bort nopporna!
Sagt och gjort, och kjolen vart som ny!! Det behövdes ca fem st engångsrakhyvlar och ett himlans bra tålamod.
LOVELY

PRILLE PHILLE.

image279
Jag har gjort hans körkort.

DOG EAT DOG

image278

PATRICK GOES BURBERRY!

image274
image277
image276
www.burberry.com

END OF AN ERA?

image273
image271image272

WHY NOT?


TILL TOVA.

image250

+

image257

+

image251

+

image252

+

image256

+
image253
-
image254
+
image255

+

image258

= ??

RADION 2.

Jag var med i radion nyss. dom hade talangtävling. Jag härmade min berömda kyckling (Ja! jag vet att det låter som en höna. Men för mig heter den kyckling, ok?!) Jag var bäst, men jag vann inte. JÄVLA SKIT!
Lyssna från fredagen den 20:e juli. Efter Regina Spektor låten, ca 27 minuter in i programmet.

http://sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/sandningsarkiv.asp?programID=1652

VERY IMPORTANT.

image249

SHOOT! BANG! FIRE!

Som alla vet så åkte jag, Tove och Ellen till Arvika festivalen för att se den käre herr Wolf. Lördagen den 14:e Juli så satte vi oss i en bil med Martin som chaufför. Resan gick bra och det var jättevarmt och fint väder. Vi var peppade och lyssnade på Patrick hela vägen dit. När vi kom fram så skulle Martin checka in sig i ett tält. Medans vi stod och väntade på honom så kände jag något som nuddade mitt hår. "Fågelbajs" tänkte jag på en gång. Och jag hade alldeles rätt. Efter ynka fem minuter på den dräggiga festivalen så får jag birdpoo i håret! Tove var min räddarinna och plockade fram "Hello Kitty" våtservetter med "Happy lemon"doft. Det funkade faktiskt riktigt bra. Ellen bjöd på pasta sallad med kronärtskockor (första gången jag riktigt gillade det) och det var jättegott. Vi satt på en stor gräsplätt, girlsen birade öl och vi var mycket förväntansfulla på vad kvällen skulle erbjuda.

Arvika festivalen i sig var inte guld. Vädret fick för sig att hetsregna på oss, goth kids med skärsår kryllade överallt, leran stank och ja, det var fan bara tråkigt. Vi tog en sväng till stan, gick runt men det var inte mycket att glo på. Vi käkade glass, frös och åkte tillbaka. Vi kollade en stund på Catti Brandelius, hängde vid öltältet under pinsamma "Pain's" spelning, kommenterade vad folk hade på sig, chillade under ett stort tält och svullade wok.

När det regnade som mest så var Ellen och Tove vid öltältet och medans jag satt kvar under det stora tältet så fick jag ett samtal av en stressad Tove att: "- NU, NU MÅSTE VI SKYNDA OSS!" klockan var då 18.30. Patrick skulle börja klockan 21.30. Bäst att vara där i tid så att man kunde få stå längst fram. Det låter verkligen som att vi var tre små fjortisar som typ skulle se Backstreet Boys eller nåt. Men ni kan nog aldrig förstå vad Patrick har gjort med våra hjärtan.

Vi gick till Apollo scenen som var skyddad av ett stort tält. Väldigt bra för då slapp man att bli blöt och stampa i lera. Det var redan pandor och poppare som klamrade sig fast vid stängslet. Men shit, hur länge hade dom väntat liksom?
Iallafall så skulle "Svenska Akademien" spela före Patrick klockan 19.00. Vi allvarligt led en hel timma med en massa hiphopare som skrek:-" JAG SA DU KAN OM DU VILL, DU VILL SÅ DU KAN!" det var extremt jobbigt, utmattande och varmt. Och jag hade en lång kille bakom mig som tryckte sina intima ägodelar under hela spelningen. Jag tänkte hur sjutton ska jag orka med en spelning till? Jag var ju helt slut! Men vi hamnade till sist längst fram.

Men tiden rann iväg och helt plötsligt så räknade vi ner minuterna tills han skulle upp på scen. "Nu är det 50 minuter kvar! Nu är det 30 minuter kvar! NU är det bara 6 minuter kvar! osv" Bandet hade soundcheck innan och jag råkade se vilken låt han skulle börja med och vilken han skulle sluta med. Men det gjorde inget, jag vart ännu mera pepp.

När han äntligen kom ut och vi hade skrikit oss hesa på introt så trodde jag knappt att det var sant. Nu stod han där, framför oss, bara två meter framför oss och sjöng alla dom låtarna som etsat sig fast i våra hjärtan. Jag grät en skvätt, fick gåshud, svettades, stod på tå, fick nackspärr och hade en annan tryckande kille som sjöng med i texterna jättfalskt under hela spelningen. Men det struntade jag i. Patrick Wolf glänste, hade stor energi, utstrålning, sjöng "Rihanna's Umbrella" i slutet på "Lighthouse" och ja, han till och med strippade på scen. Hahaha, lovely: "-The stage manager didn't like my strip show. I thought you were liberal up here in scandinavia..."

Han hade ett par röda lederhosen på sig och halva huvudet fullt med glitter. Han var den Patrick som jag och Tove såg på Scala i London 2005. Skillnaden den här gången var att det var ännu bättre. Han har liksom växt till sig på något sätt. Låtarna var gladare och energifullare än förut. Hans första låt som han började sjunga var "Wolf Song" en av mina bästa favoriter och det gjorde han så bra. Egentligen så skulle han ha bjudit på extranummer men tiden flög iväg och han pratade med publiken. Tove slängde upp en keps som vi tre hade skrivit på. Han tog upp den, satte på sig den och tog med sig den ut! Det gillade vi.

Nu känns det som att jag sitter och glorifierar honom men jag har sett en del mörkt från hans sida också. Jag tror även om jag inte skulle gilla honom så skulle jag nog tycka att spelningen på Arvika var en av dom bästa spelningarna någonsin. Efter spelningen så kändes min kropp som en potatissäck och mit huvud skrek "SÄNG! SÄNG!". Men det var det värt. Jag skulle till och med kunnat kissa i en flaska bland publiken om jag hade blivit kissnödig mitt under hans framträdande. För vad gör man inte för Patrick Wolf?

image228
image229
image230
image234
image235
image236
image237
image241
image243
image247
image248


ALBIN!

Jag missade filmen igår! Jag måste få låna den av dig!

image225

MAN KAN JU DRÖMMA.

image224
Hong Kong 2007

HAPPY BIRTHDAY CUTIE!!

Idag fyller min bästis Tova år! Hon är så jävla bra. Hon är värd alla skattkistor och sockervaddsmaskiner i hela världen. Jag vill träffa henne nu så att jag kan ge henne min present. HURRA HURRA HURRA!

image223
image227

RADION.

Radion har talang tävling. Synd att jag inte hann ringa in och låta som min berömda kyckling och bebis. Fan!


SLEEPWALKER.

Jag erkänner. Jag har börjat gå i sömnen. Börjat göra saker när jag sover som djupast. Inte minnas någonting dagen efter. Fråga Jonas: -Hur hamnade jag här? -Ingen aning! Härom natten somnade jag på soffan men vaknade upp i sängen. Ingen tanke på hur jag hade hamnat där. I förrigår så tänkte jag: -Varför står min resväska i mitten av vardagsrummet proppad med kläder? Då hade jag gått och packat i sömnen. Konstigt.

MINA FAVORIT TVILLINGAR.

image221
image222

Ni får tycka vad ni vill.
Finns det några tonårsstjärnor som inte knarkar, har ätstörningar eller dricker?
 Nej, trodde väl det.
Mary-Kate och Ashley är så otroligt snygga. Fattar ni att dom stått i rampljuset ända sen dom föddes? Ingen utbildning eller nånting. Det enda dom behöver göra är att se vackra och smala ut. Stackars men...
I LOVE THEM.

http://olsenmka.blogg.se/

PÅ LÖRDAG!

image219
image220

IT'S GOING TO END IN TEARS.

Vi åkte till Rip it up i Säffle. Här är några guldkorn.

image199
image200
image201
image202
image203
image204
image205
image206
image207
image208
image209
image210image211
image212
image213
image214
image215
image216
image217
image218

KITTY ON THE CATWALK

I sanningens namn så gillar jag faktiskt Kitty on the catwalk. Även om dom hyllar anorexia och droger. Men dom är skitsnygga och har dansanta eurodisco låtar. Dagens kids skiter i om det handlar om droger, våld, sex och sjukdomar. Kolla på vilka musikvideos eller tv program som helst! We don't care bara dom är snygga och spelar bra musik!

Ett utdrag från Metro:

KLUBB. Kulturhuset på Sergels torg är en oas för unga tjejer i Stockholm.
Samtidigt marknadsför sig en av klubbarna på Stockholmsterrassen med anorexi.
Nacht brassar på med epilepsi, anorexi och vattenpistoler fyllda med vodka, står det på Kulturhusets hemsida och i Kulturhusets eget magasin Kulturtidningen.

Klubben drivs av Kornél Kovács och bandet Kitty on the Catwalk. Båda är fascinerade av Pro Ana-rörelsen, som hyllar anorexi och ser den som en livsstil i stället för en sjukdom.
Bandet har bland annat lagt upp en video till sin låt Pro Ana party slamma på Youtube, där anorektiska tjejer visar upp sig.
Det är ingen anorektikerklubb. Jag tror att folk förstår att det är med glimten i ögat, säger Lucky, som spelar i Kitty on the Catwalk.
Justine Lagache är styrelseledamot i Anorexi/bulimi-kontakt.
Det här budskapet kan vara skadligt och är ingenting att skoja om. Det är extra hemskt att Kulturhuset står bakom, säger hon.

Kulturhuset vill inte lägga sig i budskapet som klubbarna för ut.
Jag har funderat över formuleringen men ville inte censurera dem, säger Jenina Dahlberg, producent på Stockholmsterrasen."

image198
image197

"Fly so high
Touch the sky
Never gonna eat
My technobeat is all i need
Hear my plead
I want to die and touch the sky
I'm in the mood
To flush the food
Never gonna eat
My technobeat is all I desire
Take me higher
Watch me cry, watch me die"

http://www.myspace.com/kittyonthecatwalk
http://www.youtube.com/watch?v=pBnLOHXqlxU

THE GODDESS BUNNY!

Igår såg jag och Jonas ett creepy youtube klipp. "Goddess bunny". Det föreställde ett anorektiskt freak som stepp dansade med ett paraply. Först såg det mest roligt ut, sen fascinerande och till sist riktigt scary. Jag gick och lade mig och Jonas kollade på hela klippet. När han sen kom in i sovrummet så var han  skitskraj och kröp ihop till en liten boll och berättade att "The goddess bunny" hade tokstirrat in i kameran på ett skitläskigt sätt. Helt plötsligt var vi båda rädda och uppskrämda av varandra.
image196
Goddess Bunny är en egentligen en transvestit  som heter Johnnie Baima. Hans artist namn är Sandy Crisp.Han föddes med polio och vart trakasserad på många olika barnhem. Han vill som många andra bli känd och framgångsrik. Men han har redan slagit igenom som ikon inom gay/trans underground branschen. Han har bland annat varit med i olika filmer och musikvideos, som Marilyn Manson's Dope Show. Och ibland kan man se honom showa på scener i Hollywood/Kalifornien. "The Goddess Bunny" finns som dokumentär där man kan se Johnnie Baima sitta och prata om allt från orgasm och sjuka grejer. Och såklart får man se stepp dansen. Jag undrar hur man lyckas få tag på dokumentären? Jag undrar om jag är säker på om jag vill se den?
En sak vet jag och det är att jag är fascinerad. Helt sjukt, men det är jag! Jag måste se den!
Jag har ingen aning om hur man klistrar in en video från youtube här, har prövat med embed och allt men det funkar inte. Några tips? Här är "The goddess bunny"!
http://www.youtube.com/watch?v=ISBeBuVKXL0

LET'S GO!

image194

KALLE HAR EN SNYGG MASK!

image193

Darth Vader: I have you now!

NÄR JAG HAR TRÅKIGT SÅ TITTAR JAG PÅ DET HÄR:

image192

www.angryalien.com

Kaninerna får mig att skratta så jag nästan kissar på mig.

SONY TELEFONER IN MY ASS.

Vad är meningen med att man kan stava "Negerhora" och inte "Mobil" när man ska skriva ett meddelande?
KAN NI SVARA PÅ DET SONY JÄVLA ERICSSON!

THE LOVERS FOR YOUR HANDS.

image189

1. Den här är min absoluta favorit. Oliva handkrämen av CCS. Den luktar väldigt gott och man blir len på en gång.
Jag använder den varje dag. Jag har tre styckna. En i väskan, jobbet och hemma. KÄRLEK NUMMER ETT.

image190
2. Atrix Intensiv handcremé med kamomill doft. Luktar underbart och ger en fräsch känsla.

image191

3. Handcremé utan parfym av CCS. Bra för känsliga händer och om man är allergisk mot parfym.


YES DEAREST.

I höst ska jag inte bara drömma om att åka till Lake District för att ta hand om banan hundar. Jag kommer även åka till New York med min precious Tova. Det är fan bestämt. Jag har många planer för hösten i mitt huvud. Jag vill flytta, sälja grejer, spela skivor på klubbar, arrangera, sy, jobba like hell, resa, teckna och måla.
Jag tror att jag behöver papper och penna.


SISTA GÅNGEN.

Jag städar undan mina tårar på jobbet.  Ja, det är tillåtet att få vara lessen. Ja, det är tillåtet att få vara bitter. Ja, det är tillåtet att få vara arg. Ja, det är tillåtet att få ha en klump i magen. JA, DET ÄR FAN TILLÅTET.
Vi skyller på vädret.

KOM TILL MAMMA.

image188

DET ÄR BESTÄMT.

Idag bestämde jag mig för att åka till Lake District och ta hand om hundar i höst.

JAG FÅR SKYLLA MIG SJÄLV OM JAG FÅR MAGSÅR.

Jag kommer på mig själv ibland hur mycket jag över stressar på jobbet. Man vill att tiden ska gå fort hela tiden. Jobba, jobba, jobba osv. Om jag inte jobbar nu så kraschar hela sytemet. Om jag försover mig så kraschar hela systemet. Om jag kommer lite efter min lunchrast så kraschar hela systemet. Om jag surfar för mycket så kraschar hela systemet. Typ det som väntar mig är väl: magsår, trötthet, huvudvärk, finnar och utbrändhet. Snälla låt det inte ske, jag ska skärpa mig jag lovar.
Idag så har jag verkligen kämpat hårt med båda scanningsmaskinerna och den där himla bildbehandlingen som födde ca 3500 grundhandlingar! Och det bara idag! Sen så har jag rotat igenom alla 14 buntar med vardera 130 styckna grundhandlingar i varje för att få tag på dom som vi underkände. 56 styckna! Ujuj, vilken dag. Imorgon ska jag göra retur. mer slappt och lättare. Jag klippte min lugg gratis idag. Min frisör sa förra gången när jag klippte mig att hon skulle bjuda mig på en gratis luggklippning. Jag känner mig nöjd fast att jag kanske kommer att få magsår i framtiden eller nästa vecka.
Baby kommer hem snart. jag har köpt en blomma och glass. Hoppas han blir glad.

JAG HITTADE DEN!

Min laddare till mobilen låg under nattduksbordet. Nu är mysteriet löst. Jag behövde liksom inte gå hela helgen med ingen telefon.

COOKIE + CRACKIE

Hej! vi är två spralliga tjejer på 22 och 23 år. Vi gillar att mysa, laga mat (helst tacos eller annars köper vi max mat), dansa till musik i vardagsrummet, ha fot spa, springa runt i myskläder, blåsa såpbubblor på balkongen och titta på skräckis eller tecknat.

image180

image182

image183

image184

image185

image186

image187

Yours to keep/ Sanna och Fia